DISCLAIMER

HAPPYNECKS® KUSSEN IS GEEN MEDISCH HULPMIDDEL

Het is niet bedoeld om enige ziekte of gezondheidsaandoening te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Het heeft geen FDA- of medCE-goedkeuring.

Happynecks® kussens kunnen worden gebruikt als kussen voor de nek en bovenrug en zijn alleen bedoeld om het comfort en algemeen welzijn van de gebruiker te verbeteren. Geen enkele medische behandeling, genezing of preventie kan worden toegeschreven aan het gebruik van het Happynecks® kussen, en het kan geen enkele behandeling door zorgprofessionals vervangen. Negeer nooit professioneel medisch advies en stel het zoeken ervan nooit uit bij klachten van het lichaam.

De toepassingsscenario's die worden getoond op enig gedrukt of digitaal materiaal van Happynecks® kussens zijn alleen bedoeld om het publiek te informeren over onze onderzoeksonderwerpen. Het bewijst niet het effect van het gebruik van Happynecks® kussens in deze gebieden.

Als het Happynecks® kussen enige klachten van ongemak veroorzaakt, verwijder het product dan onmiddellijk.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige beslissingen, en eventuele daaropvolgende incidenten, die u of iemand die voor u zorgt, zou kunnen maken op basis van het gebruik van het Happynecks® kussen.