• ortho (1) vektorski logo (2) (1) (1).png__PID:e21b9927-412f-48c0-b8ad-5fe6ff61727b

  Ortho Praxis

  Onze missie is om u kennis te laten maken met de nieuwste wereldwijde trends in de patiëntenzorg en zo uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken.

  Ortho Praxis doo is opgericht in 2014 en de kern van ons bedrijf is de import en distributie van tandheelkundige en medische apparatuur, waarvoor we zijn geautoriseerd door de beslissing van het Kroatische Agentschap voor Geneesmiddelen en Medische Producten (HALMED). Wij vertegenwoordigen diverse gerenommeerde fabrikanten

  DISTRIBUTEUR KROATIË

 • PIXEL.dental

  PIXEL.dental zoekt voor u de BESTE compatibele tandheelkundige benodigdheden tegen TOP prijzen! Wij hebben eersteklas contacten in de tandheelkundige industrie wereldwijd. We zoeken specifiek naar de beste prijs/prestatieverhouding voor onze tandheelkundige gemeenschap


  ✓ Gratis verzending vanaf 1€
  ✓ Tevredenheidsgarantie
  ✓ Snelle levering
  ✓ 30 dagen betalingstermijn
  ✓ Authentiek -PIXEL.dental

  VERKOPER DUITSLAND
 • A.T.F.C. Distribution

  A.T.F.C. Distribution is in september 2016 ontstaan uit een rib uit A.T.F.C. Consulting na drie jaar analyse en specifieke consultancy in de tandheelkundige sector. Het importeert en distribueert geavanceerde technologieën.
  Het werkt alleen samen met gecertificeerde bedrijven om de kwaliteit van de materialen op de markt te verhogen en zo de patiënten en klinieken waarmee het werkt te beschermen.

  Importeert en distribueert officieel:
  - Froggy&Co met de lijn: Froggymouth;
  - Dyna Dental met de complete implantatenlijn;
  - Dr Foggy met de Antifog lijn;
  - Happynecks met de Happynecks lijn;
  - Young Innovations met de Zooby-lijn.

  DISTRIBUTEUR ITALIË

 • DPC Dental

  Welkom bij DPC Dental. Onze passie en focus is om u, de tandheelkundige en medische professionals, gelukkig en gezond te houden tijdens het werk. Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment ergonomische instrumenten en oplossingen om een betere werkhouding en positieve gezondheidsgewoonten te stimuleren.

  DISTRIBUTEUR VERENINGD KONINKRIJK
 • Dental Addict

  Dental Addict is een distributiebedrijf voor tandheelkundige apparatuur voor mondzorgprofessionals, opgericht en beheerd door tandartsen.

  VERKOPER BELGIË / LUXEMBURG
 • fmdental

  Wij bieden onze klanten innovatieve, klinisch bewezen, best gedocumenteerde wereldwijde technologieën op gespecialiseerde gebieden van tandheelkunde, regeneratieve chirurgie en implantologie. In samenwerking met gerenommeerde fabrikanten - wereldleiders in de medische en tandheelkundige industrie - bieden wij unieke oplossingen die FM Dental klanten ten goede komen met meetbare zakelijke kansen en verhoogde patiënttevredenheid.

  DISTRIBUTEUR POLEN
 • Dentalkauf24

  Dentalkauf24 is uw betrouwbare tandheelkundige vakhandel voor tandartsen, orthodontisten, tandtechnici, tandtechnische laboratoria en universiteiten met tandheelkundige opleidingen en hun studenten met een groot aanbod aan apparatuur op het gebied van tandheelkundige benodigdheden. Naast de verkoop van nieuwe apparaten zijn wij ook een competent aanspreekpunt voor reparaties en onderhoud van tandheelkundige apparaten ter plaatse in de regio's Dresden, Leipzig en Neurenberg.

  VERKOPER DUITSLAND
 • Technomedics

  Het aandachtsgebied van Technomedics is altijd innovatieve kwaliteitsproducten geweest - iets anders dan anders. Wij zijn regelmatig in gesprek met specialisten om de behoeften en wensen te achterhalen en ervoor te zorgen dat de producten van onze leveranciers van de hoogste kwaliteit zijn.

  DISTRIBUTEUR NOORWEGEN
 • 4CleverDental

  4CleverDental (4CD) – Trotse partner van ExamVision NL - is leverancier van diverse innovatieve producten voor de dentale professionals en biedt instrumenten met een duidelijk toegevoegde waarde voor tandarts & patiënt waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

  BENELUX-DISTRIBUTEUR
 • Easier Dental Care

  Easier Dental Care is opgericht in 2011 en is een tandheelkundige leverancier en dienstverlener op de Nederlandse en Belgische tandheelkundige markt. Onze missie is de patiënt door middel van innovatieve en kwalitatieve producten, die het lichaam zo min mogelijk belasten, een gezondere dentale behandeling te bieden met als doel het welzijn van de patiënt te bevorderen.

  DISTRIBUTEUR NEDERLAND
 • Akura

  AKURA komt van "accuracy", wat precisie betekent en dat is wat wij willen brengen aan degenen die op ons vertrouwen. Wij zijn een team van professionele deskundigen op het gebied van houdingsergonomie, gezichtsvermogen, precisie en vergroting. Ons doel is uw gezondheid op het werk te verbeteren en de kwaliteit van uw dagelijks werk te verhogen. Wij werken mee aan educatieve opleidingen via AKURA ACADEMY en bevelen hoogwaardige producten aan van verschillende fabrikanten uit Noord-Europa.

  DISTRIBUTEUR SPANJE / ITALIË / PORTUGAL

 • Rønvig Syn&Ergonomi

  Rønvig Syn & Ergonomi wil uw zicht en uw ergonomie de boost geven die uw werkdag ideaal en uw werkplezier hoog maakt. Onze focus ligt op kwaliteitsproducten zoals ExamVision-loepen, Focus LED-lampen, microscopen en Happy Necks-kussens. Onze opticiens en specialisten kunnen u adviseren om te werken op een manier die het fysieke welzijn en een goede werkhouding bevordert.

  DISTRIBUTEUR DENEMARKEN
 • Lunea Groupe

  LUNEA Group is een bedrijf dat sinds 2006 actief is op tandheelkundig gebied en een breed scala aan producten en diensten aanbiedt aan zowel tandheelkundige professionals als het grote publiek.

  DISTRIBUTEUR FRANKRIJK
 • Evident

  Evident is gewijd aan het brengen van producten voor de tandheelkunde die zijn ontworpen om het werk gemakkelijker te maken, de kwaliteit te verbeteren en de behandeling comfortabeler te maken voor patiënten. Opgericht door een tandarts, verliest Evident nooit de behoeften van onze klanten uit het oog en biedt dezelfde kwaliteit van dienstverlening die we van anderen verwachten.

  Producten gemaakt door experts - verkocht door experts - gebruikt door experts!

  DISTRIBUTEUR VERENIGD KONINKRIJK
 • CURION

  Breng tandheelkunde naar het volgende niveau. Met cutting-edge, exclusieve producten en onderwijs over innovatieve methoden, wij upskill uw bedrijf om het allerbeste uw beroep te bieden heeft.

  Dynamize uw tandheelkundige praktijk vandaag.

  DISTRIBUTEUR CANADA
 • image_540x (1).webp__PID:9927412f-08c0-48ad-9fe6-ff61727be79a

  Plus+ Dental Supplies

  Het hoofddoel van Plus+ Dental Supplies is het leveren van een volledig assortiment tandheelkundige producten aan onze eindklanten, die bijna altijd tandartsen zijn. Wij willen "één adres voor alles" creëren.

  DISTRIBUTEUR JORDANIË (MENA)
 • Hofmeester_dental-zonder achtergrond.png__PID:c11f96e9-62b5-44e7-9e22-be2299e6e370

  Hofmeester

  Wij zijn er trots op dat wij u een uitgebreid assortiment aan tandheelkundige benodigdheden kunnen aanbieden vanuit onze magazijnen in Rotterdam en Oisterwijk, via diverse kanalen. Ontdek hoe wij ons onderscheiden met ons eigen huismerk, exclusieve merken, een eigen bezorgdienst en behulpzaam personeel.

  DISTRIBUTEUR NEDERLAND
 • crica (2).png__PID:2009e9ad-aee1-41f2-8a37-27b38dfa99ed

  Enamel Clinic

  Het merk Enamel Dentistry richt zich op preventie, omdat dit het behoud van uw tandgezondheid garandeert. Behandeling zal voor de meesten van ons onvermijdelijk zijn. Ons unieke inzicht heeft baanbrekende behandelingsopties ontwikkeld die uw tandstructuur behouden.

  DISTRIBUTEUR ZUID-AFRIKA
 • Dental Discovery

  Dental Discovery, voor kwaliteit & service in de praktijk.Wij verzorgen totale tandartsinstallaties, van enkel units tot totaalprojecten in de tandheelkunde. Uw praktijk, onze zorg.

  VERKOPER BELGIË
 • KARMA Dentistry

  KARMA Dentistry is een online platform voor uitgebreide tandheelkundige opleiding. Wij bevorderen en faciliteren permanente educatie van hoge kwaliteit met slechts één doel: onze patiënten de beste tandheelkundige zorg geven die ze kunnen krijgen. Familie tandheelkunde of het soort zorg dat men zelf zou willen ontvangen is de rode draad. Wij zorgen en geloven in comfortabele en hoogwaardige tandheelkundige zorg. 

  INTERNATIONALE VERKOPER
 • Happynecks Ltd

  Onze partners bij ANZ brachten de Happynecks® kussens naar de andere kant van de wereld.

  DISTRIBUTEUR AUSTRALIË / NIEUW-ZEELAND
1 of 21
1 of 25