Het ontstaan van Happynecks

Van idee tot innovatie

Het idee voor Happynecks® ontstond toen Jerry, een fysiotherapeut, in zijn particuliere praktijk veel tandartsen met nek- en schouderklachten tegenkwam. Daarnaast klaagden veel patiënten na een tandheelkundige behandeling over nekklachten. Geïntrigeerd door deze problemen, nam Jerry contact op met zijn partner Peter. Samen besloten ze de ergonomie en ondersteuning van de nek tijdens tandheelkundige zorg te onderzoeken.

Jerry & Peter oprichters van Happynecks

Het Begin van Happynecks

Met de hulp van tandzorgverleners uit hun kennissenkring ontdekten ze al snel dat er veel ruimte voor verbetering was. Peter daagde Jerry vervolgens uit om naar de tekentafel te gaan en een schets te maken van de ideale neksteun in een behandelstoel. Dit leidde tot de geboorte van Happynecks® versie 1.

Met feedback van mondzorgverleners en patiënten is het product verder ontwikkeld tot de huidige versie. Deze is getest door 151 patiënten, waarbij 96% aangeeft het kussen bij een volgende behandeling graag weer te willen gebruiken. Dit resultaat sterkt ons in onze overtuiging dat we een prachtig mooi product ontwikkeld hebben wat patiënten optimale ondersteuning en comfort biedt tijdens een behandeling. 

"Vandaag de dag biedt Happynecks® een innovatieve oplossing voor betere nekondersteuning tijdens tandheelkundige behandelingen, met als doel zowel tandartsen als patiënten een comfortabelere en gezondere ervaring te bieden."

Jerry & Peter - Oprichters van Happynecks®